Salată de paste cu fructe şi pui

Prepară o salată de paste gata în numai jumătate de oră, într-o combinaţie perfectă de gusturi de fructe şi carne de pui.
Ingrediente
200 g paste scoici 1 măr ionatan 2 mandarine 200 g piept de pui la grătar 2-3 frunze de salată verde crenguţe de rozmarin verde pentru decor
2 linguri zeamă de lămâie
2 linguri ulei
sare
piper colorat
Mod de preparare
Se fierb pastele al dente în apă cu sare, se strecoară şi se aşază într-un castron mare. Se taie mărul felii subţiri, îndepărtând căsuţa de sâmburi, se curăţă mandarinele de coajă, se desfac felii şi se curăţă de pieliţe. Pieptul de pui se taie cubuleţe. Se amestecă cu grijă toate ingredientele cu pastele, se asezonează cu zeamă de lămâie, ulei, sare şi piper colorat proaspăt măcinat, după gust. Se serveşte pe felii de salată verde, decorate cu crenguţe de rozmarin verde.