Salată de pui
Gata în numai 30 de minute, această salată este cina perfectă!
Ingrediente
3 căţei usturoi 1/4 cană ulei zeama de la o lămâie sare piper 500 g piept de pui dezosat 1 salată verde 1/2 cană caşcaval răzuit
Mod de preparare
Încingi un grătar sau o tigaie. Prepari sosul: pisezi usturoiul şi îl amesteci cu un sfert de cană de ulei şi zeama de lămâie într-un blender. Asezonezi cu sare şi piper.
Baţi pieptul de pui, acoperit cu folie de plastic cu un ciocănel de bucătărie. Presari sare şi piper şi o dai prin sos. Pui carnea pe grătar sau în tigaie şi o laşi câteva minute pe fiecare parte. Apoi o tai bucăţi.
Speli fiecare frunză de salată, o tamponezi cu un şervet absorbant şi rupi fâşii. Pui în acelaşi bol cu bucăţile de pui. Torni restul de sos pe deasupra. Potriveşti de sare şi piper. Amesteci. Presari caşcavalul răzuit şi serveşti.