Salată de pui

salata de pui jpeg

O salată potrivită pentru un meniu uşor şi savuros!

Ingrediente (2 porţii) 1 piept de pui fiert 1 salată verde 4-5 roşii cherry 2 fire ceapă verde 00 g caşcaval (sau telemea de oi) pătrunjel verde frunze de mentă

o lingură zeamă de lămâie

ulei

sare

piper

Preparare

Tai pieptul de pui bucăţele, rupi salata fâşii, lăsând întregi frunzele mai mici, tai ceapa şi pătrunjelul mărunt, tai roşiile în sferturi şi amesteci totul într-o salatieră.

2Prepari separat sosul vinegretă amestecând puţin ulei, zeama de lămâie, sare şi piper, după gust, apoi torni sosul peste salată. Amesteci uşor, ca să nu zdrobeşti ingredientele.

3Adaugi felii subţiri de caşcaval (sau telemea de oi dată pe răzătoare) şi serveşti salata decorată cu frunze de mentă.