Salată de pui cu cuşcuş

Salatele sunt binevenite vara, când timpul petrecut în bucătărie trebuie scurtat cât mai mult posibil. Aşa că, iată ce-ţi propunem:
Dificultate mică Preparare 45' Pentru 4 porţii
Ingrediente
1 cană cuşcuş
\ 1 cană supă de pui sau legume
1 piept de pui
5-6 roşii cherry
4 linguri boabe de năut din conservă
3-4 fire busuioc
zeama de la o lămâie
50 ml ulei măsline
sare
piper
ulei
Mod de preparare
Pui în supa fierbinte o lingură de ulei şi un praf de sare. Adaugi cuşcuşul, amesteci şi acoperi cu un capac. Îl laşi 10 minute, după care amesteci în el cu furculiţa până devine pufos. Îl pui într-un castron.
Pieptul de pui fără piele îl condimentezi, după gust, cu sare şi piper şi îl frigi pe grătar pe ambele părţi, după care îl tai fâşii.
Adaugi în cuşcuş roşiile tăiate în patru, năutul bine scurs, carnea de pui, busuiocul tăiat mărunt şi amesteci uşor. Faci un dressing din zeamă de lămâie, ulei de măsline şi sare, după gust, şi asezonezi salata. O serveşti rece.
sursa foto: StockFood