Salată israeliană

Salată israeliană jpeg

Aveţi chef de un preparat delicios, plin de vitamine şi foarte rapid? Salata israeliană respectă întocmai aceste cerinţe. Acest preparat este extrem de potrivit în curele de slăbire pentru că are foarte puţine calorii. De asemenea, salata israeliană este ideală pentru momentele în care nu aveţi mult timp la dispoziţie să pregătiţi ceva de mâncare, aceasta fiind gata în maximum 15 minute. Iată ce ingrediente aveţi nevoie pentru această reţetă, dar şi cum se prepară:

Ingrediente pentru salată israeliană:

- 8 roşii de mărime medie, - 6 castraveţi, - 7 fire de ceapă verde, - verdeaţă (ideal ar fi o legătură de pătrunjel), - ulei de măsline sau de rapiţă, - o lămâie, - sare, - piper, - knorr salad dressing mediteranean.

Salată israeliană – metoda de preparare:

Aşa cum am mai spus, salata israeliană este foarte uşor de preparat. Roşiile, castraveţii şi ceapa se taie cubuleţe, iar verdeaţa se toacă cât mai fin.

Se face un dressing din knorr salad mediteranean. Acesta se amestecă cu ulei de măsline sau de rapiţă şi cu zeamă de lămâie. Acest sos se pune peste salată, se amestecă bine. Adăugaţi puţină sare şi piper după gust şi salata israeliană este gata. În nici un sfert de oră.

Salata israeliană se poate servi alături de un pahar de vin alb, sec. Poftă bună!