Salată verde cu spanac şi brânză

Uşor şi repede de preparat, această salată verde cu spanac şi brânză poate fi cina perfectă într-o zi călduroasă.
Ingrediente
4-5 frunze salată verde 4-5 frunze spanac tânăr 1 legătură ceapă verde 1 legătură ridichi 100 g telemea
zeamă de lămâie, după gust
1-2 linguri ulei
sare
piper
Mod de preparare
Speli, usuci şi tai rondele ridichile şi ceapa, apoi le pui în bol. Salata şi spanacul le speli sub jet de apă, le usuci şi le rupi cu mâna, apoi le pui peste legume. Tai brânza cubuleţe şi le amesteci cu restul ingredientelor. Amesteci bine uleiul cu zeamă de lămâie (în funcţie de cât vrei salata de acră) şi torni în fir subţire în bolul cu salată, presari
sare şi piper, după gust, şi o poţi servi.