Sărăţele

saratele jpeg

O gustare binevenită atunci când simţi nevoia „să ronţăi“ ceva.

Ingrediente

500 g făină 100 g caşcaval ras+2 linguri 200 g margarină 100 g smântână 25 g drojdie 1 ou+1 gălbenuş sare

Cum se prepară

Se amestecă smântâna cu margarina, cu 100 g caşcaval ras, un ou şi drojdia. Se adaugă făina şi se frământă până se obţine un aluat omogen, care se lasă la dospit o oră. Se întinde o foaie subţire, se taie bastonaşe, se ung cu gălbenuşul bătut, se presară caşcaval ras şi se coc, la foc potrivit, până devin aurii.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg