Socată

socata jpeg

Florile de soc au un parfum inconfundabil. Îl poţi păstra în recipiente de sticlă sub forma unui preparat special cum este socata.

Ingrediente 6 pălăriuţe flori de soc 3 l apă 500 g zahăr 1 lămâie 8 g drojdie

Mod de preparare

Speli florile de soc, le usuci pe un prosop şi le pui într-un borcan. Adaugi zahărul, lămâia feliată şi apa. Acoperi amestecul şi-l laşi peste noapte. A doua zi, dizolvi drojdia cu puţină apă din borcan şi torni întreaga compoziţie într-un vas mai mare. Acoperi cu un prosop şi laşi 1-2 zile la loc cald, până se acidulează. Torni socata în sticle, o dai la frigider şi o serveşti rece.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg