Somon cu spanac şi sos Tartar

recipe image legacy id  52867 12 jpeg

Ingrediente:

O linguriţă de ulei de măsline 2 fileuri de somon 250 de grame de spanac 2 linguriţe de smântână Zeama de la o jumătate de lămâie 2 linguriţe de pătrunjel tocat Bucăţi de lămâie pentru decor

Mod de preparare:

Puneţi uleiul la încins în tigaie şi lăsaţi somonul la prăjit timp de 4 minute, pe fiecare parte. Mutaţi peştele pe o farfurie. Puneţi spanacul în tigaie, si acoperiţi cu un capac timp de 1 minut, amestecând de două ori. Aşezaţi spanacul pe farfurie, iar deasupra lui puneţi somonul. Amestecaţi smântâna cu zeama de lămâie şi pătrunjelul. Turnaţi sosul peste peşte şi decoraţi cu bucăţile de lămâie.