Somon cu susan şi fasole verde

Peştele este o sursă importantă de proteine şi acizi graşi Omega 3 aşa că, din când în când este binevenit la masă. Încearcă gustoasa reţetă de somon cu susan şi fasole verde, pe care o va aprecia întreaga familie.
De ce ai nevoie pentru a pregăti somon cu susan şi fasole verde
300 g somon
300 g fasole verde
45 ml sos de soia
15 ml apă
30 g zahăr brun
7,5 ml ulei de susan
1 caţel de usturoi, pisat
ghimbir, după gust
15 g seminţe susan
15 g amidon de porumb
Cum prepari somonul cu susan şi fasole verde
Într-un bol amesteci sosul de soia, apa, zahărul brun, uleiul de susan, usturoiul, ghimbirul, seminţele de susan şi amidonul de porumb, până se încorporează bine. Tai somonul în 3 bucăţi egale, îl pui într-o pungă şi torni peste el jumătate din sosul format. Îl laşi aşa 15 minute.
Găteşti fasolea verde până începe să fiarbă şi încă aproximativ 3 minute. O laşi deoparte. Într-o tigaie rumeneşti somonul pe fiecare parte, la foc mediu, timp de 3-5 minute. Asezonezi cu sosul rămas şi fasolea verde. Serveşti imediat.
Sursa https://www.budgetbytes.com