Sos de brânză

Atât de uşor de preparat, acest sos de brânză poate transforma orice mâncare simplă într-o adevărată delicatesă.
Ingrediente pentru sos de brânză
1/2 ardei gras roşu ½ ardei iute verde 2-3 căţei de usturoi 2 căni caşcaval ras 2 căni lapte 4-5 linguri amidon alimentar sare piper
Mod de preparare pentru sos de brânză
Tai ardeiul gras, căţeii de usturoi şi ardeiul iute cubuleţe mici. Pui într-o cratiţă laptele şi adaugi treptat amidonul alimentar, amestecând continuu ca să nu se facă cocoloaşe.
Când începe să se îngroaşe, adaugi, pe rând, caşcavalul ras, usturoiul, ardeiul gras şi cel iute. După ce se topeşte caşcavalul, condimentezi cu sare şi piper, după gust. Sosul de brânză îl poţi servi cald, alături de nachos sau de alt fel de chipsuri.