Sos de brânză

sos branza jpeg

Atât de uşor de preparat, acest sos de brânză poate transforma orice mâncare simplă într-o adevărată delicatesă.

Ingrediente pentru sos de brânză

1/2 ardei gras roşu ½ ardei iute verde 2-3 căţei de usturoi 2 căni caşcaval ras 2 căni lapte 4-5 linguri amidon alimentar sare piper

Mod de preparare pentru sos de brânză

Tai ardeiul gras, căţeii de usturoi şi ardeiul iute cubuleţe mici. Pui într-o cratiţă laptele şi adaugi treptat amidonul alimentar, amestecând continuu ca să nu se facă cocoloaşe.

Când începe să se îngroaşe, adaugi, pe rând, caşcavalul ras, usturoiul, ardeiul gras şi cel iute. După ce se topeşte caşcavalul, condimentezi cu sare şi piper, după gust. Sosul de brânză îl poţi servi cald, alături de nachos sau de alt fel de chipsuri.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg