Sos de usturoi copt

sos de usturoi copt jpeg

Prepară un delicios sos de usturoi copt pentru orice tip de friptură, dar nu numai.

Ingrediente pentru sos de usturoi copt

4 căpăţâni usturoi 4 linguri ulei sare piper 1-2 fire cimbru tăiat mărunt 1-2 linguriţe smântână

Mod de preparare pentru sos de usturoi copt

Cureţi câteva straturi din foile care învelesc căpăţânile de usturoi, apoi le tai capetele şi torni pe fiecare în parte câte 1 lingură de ulei. Le înfăşori în hârtie de copt, apoi în folie de aluminiu şi le coci, în cuptorul încins, aproximativ 45 de minute.

Scoţi usturoiul, îl laşi la răcorit, apoi îi storci uşor miezul într-un bol şi-l amesteci cu sare, piper, cimbru şi cu smântână. Omogenizezi bine toate ingredientele până când obţii o pastă fină. Poţi servi sosul de usturoi copt cu friptură sau întinsă pe felii de pâine prăjită.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg