Sos picant de roşii

Bun pentru orice mâncare, când vrei să dai o notă personală, uşor pişcătoare, acest sos picant de roşii este preferatul tău.
Ingrediente pentru sos picant de roşii
600 ml roşii în bulion 3 căţei de usturoi 1 ceapă medie 2 linguri ulei de măsline 1 ardei iute 1 lingură boia dulce 1 legătură pătrunjel cimbru sare piper
Mod de preparare pentru sos picant de roşii
Ceapa şi usturoiul le tai mărunt şi le căleşti în uleiul de măsline încins. După ce devin aurii, adaugi roşiile în bulion tocate mărunt, verdeaţa tocată, ardeiul iute tăiat mărunt, boiaua dulce şi condimentezi, după gust, cu sare, cimbru şi piper. Laşi acest sos picant de roşii să fiarbă la foc mic timp de 20-25 de minute, până mai scade. Acest sos picant de roşii il poţi servi alături de fripturi.
Saramură de pui cu sos de vin şi usturoi
Saramură de pui cu sos de vin şi usturoi