Spaghete bolognese

Cele mai rapide mâncăruri sunt pastele. Câteva minute, un sos de roşii şi nişte carne, eventual, şi gata. Gata cina sau prânzul! Spaghete bolognese - gustos, rapid şi săţios!
Ingrediente
1 morcov 1/2 bucată de praz 1 ceapă 1 căţel de usturoi, curăţat 4 linguri ulei 250 g carne tocată 1 conservă mică de roşii în sos tomat 3 linguri bulion 400 g spaghete 2 linguri pătrunjel tocat sare piper proaspăt măcinat
Mod de preparare
Se taie morcovul cubuleţe, iar prazul în rondele subţiri. În uleis e vor căli ceapa şi usturoiul, se adaugă morcovul şi prazul şi se lasă 5 minute împreună. Se adaugă carnea care se desface bine cu lingura şi se măreşte focul în timp ce amesteci mereu.
Se potriveşte de sare şi piper, se adaugă bulionul şi roşiile tăiate cubuleţe şi se lasă totul să fiarbă 40 de minute la foc mic.
Se fierb spaghetele după indicaţiile de pe pachet şi, scurse bine, se pun pe un platou. Peste ele se pune sosul şi se presară pătrunjel. Aceste spaghete bolognese sunt delicioase fierbinti.
Paste cu crema de branza la cuptor
Paste cu crema de branza la cuptor
sursa foto: Guliver