Spaghete în sos de tomate cu pui

Uşor de preparat, spaghetele în sos de tomate cu pui sunt ideale pentru cină, iar asezonate cu usturoi se transformă într-un adevărat deliciu.
Ingrediente
450 g piept de pui
5-6 roşii, feliate
60 ml ulei
3 căţei de usturoi, pisaţi
250 g spaghete
60 g unt
sare, după gust
piper, după gust
busuioc
Mod de preparare
Pregăteşti spaghetele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Baţi pieptul de pui ca pentru şniţele, apoi îl condimentezi cu sare şi piper, pe ambele părţi. Într-o tigaie, rumeneşti în ulei carnea, până îşi schimbă culoarea. Dai deoparte.
În aceeaşi tigaie, dai pe foc roşiile feliate, alături de usturoi şi unt, apoi amesteci, până se formează un sos. Torni peste paste. Serveşti cu pui şi frunze de busuioc.
Sursa http://pinchofyum.com