Steluţă cu cremă de ciocolată

Cu acest desert îţi vei impresiona cu siguranţă atât familia cât şi oaspeţii. În plus, este uşor de porţionat, chiar şi atunci când este proaspăt scoasă din cuptor.
De ce ai nevoie pentru steluţă cu cremă de ciocolată
400 g făină
70 g zahăr
180 ml lapte cald
30 g unt
1 plic drojdie uscată
½ linguriţă sare
2 ouă
200 g cremă de ciocolată
Cum se prepară steluţă cu cremă de ciocolată
Amesteci făina cu zahărul, drojdia, sarea şi gălbenuşurile. Frămânţi până când ingredientele se omogenizează. Adaugi laptele cald şi untul topit şi frămânţi până când obţii un aluat omogen. Îl laşi să crească până când îşi dublează volumul. Îl împarţi în jumătate şi întinzi două foi rotunde, de aceeaşi dimensiune. O aşezi pe prima în tavă şi o ungi cu un strat generos de cremă de ciocolată topită. Aşezi a doua foaie şi le tai în 16 felii egale, fără să le desprinzi de centru.
Răsuceşti feliile de două ori în sens opus, lipeşti feliile două câte două, până când obţii opt colţuri. Ungi steluţa cu albuşul de ou şi o dai la cuptor până când se rumeneşte.