Strudel cu carne tocată
Se poate prepara cu carne tocată de pui, de vită sau de porc. Iată cât de uşor se prepară strudel cu carne tocată.
De ce ai nevoie pentru strudel cu carne tocată
1 pachet aluat foetaj
1 kg carne tocată
1 ceapă
250 ml apă
3-4 linguri ulei
4-5 linguri pastă de roşii
1 praf de sare
piper
pătrunjel
1 ou
Cum se prepară strudel cu carne tocată
Toci ceapa şi o pui la călit împreună cu uleiul. Când a devenit uşor sticloasă adaugi carnea tocată şi amesteci. Pui un capac deasupra şi laşi să fiarbă la foc mic, până scade zeama, amestecând constant. Adaugi apa, sare şi piper după gust şi pasta de tomate. Ţii până a scăzut din nou zeama.
Decongelezi aluatul şi-l tai bucăţi, de aproximativ 10 cm. Pui în fiecare bucată umplutură de carne şi împătureşti. Aşezi strudelele într-o tavă cu hârtie de copt şi le ungi cu ou. Le dai la cuptor, la foc mic, până se rumenesc.