Strudel cu carne tocată

Strudel jpeg

Se poate prepara cu carne tocată de pui, de vită sau de porc. Iată cât de uşor se prepară strudel cu carne tocată.

De ce ai nevoie pentru strudel cu carne tocată

1 pachet aluat foetaj

1 kg carne tocată

1 ceapă

250 ml apă

3-4 linguri ulei

4-5 linguri pastă de roşii

1 praf de sare

piper

pătrunjel

1 ou

Cum se prepară strudel cu carne tocată

Toci ceapa şi o pui la călit împreună cu uleiul. Când a devenit uşor sticloasă adaugi carnea tocată şi amesteci. Pui un capac deasupra şi laşi să fiarbă la foc mic, până scade zeama, amestecând constant. Adaugi apa, sare şi piper după gust şi pasta de tomate. Ţii până a scăzut din nou zeama.

Decongelezi aluatul şi-l tai bucăţi, de aproximativ 10 cm. Pui în fiecare bucată umplutură de carne şi împătureşti. Aşezi strudelele într-o tavă cu hârtie de copt şi le ungi cu ou. Le dai la cuptor, la foc mic, până se rumenesc.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg