Supă-cremă de ceapă

Ceapa este de multe ori ingredientul secret din preparate. Închipuie-ţi cât de bună este această supă-cremă de ceapă.
Ai nevoie de
3 felii mai groase de bacon
1 ceapă galbenă tocată
¼ cană făină albă
1 praf de sare
3 căni supă de pui
½ cană smântână grasă
¼ cană parmezan ras
Taie baconul bucăţele şi pune-l la călit până devine uşor crocant. Pune baconul pe un şervet absorbant pentru a înlătura excesul de ulei. Pune în tigaie ceapa şi las-o până se căleşte, fără însă să devină maronie. Adaugă făina şi un praf de sare şi las-o să se călească puţin după care toarnă supa de pui, smântâna şi parmezanul. La sfârşit pune in supa-cremă de ceapă şi baconul şi mai lasă să clocotească 1-2 minute.
Ciorba de legume cu bors de casa
Ciorba de legume cu bors de casa
Sursa foto http://www.chocolatemoosey.com