Supă cremoasă de roşii

supa de rosii cremoasa jpeg

Acum că serile sunt din ce în ce mai reci, supele şi ciorbele fierbinţi ne îmbie la câte un bol în faţa televizorului la filmul preferat.

Ingrediente (6 porţii) 500 g cârnaţi 1/2 cană ceapă tocată 1 cană ardei gras verde 1 cutie mică roşii tocate în suc propriu 4 căni supă de pui 2 căni apă 250 g paste 1/2 cană smântână 1/4 cană busuioc tocat 1/2 cană parmezan răzuit 1/2 cană brânză Pecorino răzuită sare piper

Mod de preparare

Adaugi cârnaţii într-o oală mare şi laşi pe foc până se rumenesc. Scurgi, apoi, grăsimea în exces care ar putea fi fundul vasului. Pui ceapa şi ardeiul peste cârnaţi şi mai laşi pe foc 2-3 minute sau până se mai înmoaie legumele. Torni roşiile, supa şi apa. Laşi să fiarbă.

Adaugi apoi pastele şi mai laşi pe foc mic până se fac pastele.

Încorporezi apoi smântâna, busuiocul şi brânzeturile şi amesteci până se topesc acestea. Asezonezi cu sare şi piper. Laşi pe foc mic până serveşti.