Supă cu fructe de mare

supa cu fructe de mare jpeg

Gata în numai 45 de minute, această supă este un adevărat răsfăţ, un adevărat festin pentru cei dragi.

Ingrediente

3 linguri de unt ceapă verde tocată 2 linguri ţelină tocată 3 linguri făină 300 ml lapte 1 lingură pastă de tomate 200 g smântână 250 g carne de crab 250 g creveţi 2 linguriţe coniac sare ½ linguriţă piper verdeaţă de garnitură

Preparare

Încălzeşti untul la foc mic, adaugi ceapa şi ţelina tocate şi le sotezi până se înmoaie. Adaugi făina şi amesteci permanent pentru a nu se arde. Stingi cu lapte şi laşi să fiarbă la foc mic, amestecând permanent, până ce se îngroaşă.Condimentezi cu sare şi cu piper, după gust, adaugi pasta de tomate, smântâna, fructele de mare şi coniacul. Laşi totul la fiert 10-15 minute şi o serveşti fierbinte, garnisită cu verdeaţă.