Supă de castraveţi cu iaurt şi hrean

Vara asta, răcoreşte-te cu o delicioasă supă de castraveţi. Pe lângă deliciosul iaurt, o savoare deosebită i-o oferă hreanul, aşa că merită să încerci şi tu reţeta testată de Martha Stewart.
Ingrediente
2 castraveţi mici, fără seminţe 1 ½ cană iaurt simplu degresat coaja rasă de la 2 lămâi 2 linguri hrean (proaspăt), curăţat şi dat prin răzătoare piper negru măcinat coaja rasă de lămâie şi castravete feliat subţire, opţional
Mod de preparare
Tai castraveţii în bucăţi mari. Într-un blender, pasezi castravetele împreună cu iaurtul, coaja de lămăie şi hreanul, până la omogenizare. Adaugi celălalt castravete şi amesteci la blender, de 4 ori. Condimentezi cu piper, după gust. Dai supa la frigider, până se răceşte, aproximativ 1 oră. O amesteci bine şi, înainte de servire, o ornezi cu coajă rasă de lămâie şi cu felii de castravete, dacă doreşti.
Sursa + foto: www.marthastewart.com