Supă toscană de roşii

Pappa al pomodoro este numele acestei specialităţi toscane, şi ca orice preparat italian este simplu de preparat, dar foarte gustos. Te-am convins să prepari supa toscană de roşii?
De ce ai nevoie pentru supă toscană de roşii
1 kg roşii
4 felii pâine albă, veche de 1 zi
1 ceapă
4 căţei de usturoi
1 linguriţă oregano uscat
200 ml supă de pui
20 g parmezan
sare
piper
Ulei de măsline
Cum se prepară supa toscană de roşii
Taie feliile de pâine cubuleţe şi căleşte-le în ulei până devin uşor arămii, după care scoate-le. Toacă ceapa şi căleşte-o în ulei, iar când devine uşor sticloasă pune usturoiul pisat. Descojeşte roşiile, toacă-le mărunt şi pune-le în tigaie peste ceapă. Lasă să scadă sucul 10 minute, după care toarnă supa de pui. Asezonează cu sare şi piper după gust şi condimentează cu oregano. Când roşiile s-au înmuiat, dă deoparte şi pune crutoanele de pâine. O poţi servi astfel, sau o poţi pune în blender câteva secunde. Serveşti alături de parmezan şi crutoane.
Sursa foto http://www.aprilcook.me