Tagliatele cu ciuperci

15172841   traditional fettucine alla carbonara with basil leaf jpeg

Dacă vrei să prepari ceva rapid şi gustos cu ciuperci, iată o reţetă uşoară şi delicioasă, adorată de cei mici!

De ce ingrediente ai nevoie pentru tagliatele cu ciuperci 300 g tagliatele 1 căţel usturoi 100 g kaizer 400 g smântână lapte 350 g ciuperci la borcan sare piper unt parmezan ras busuioc, pentru decor

Fierbi tagliatelele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Le scoţi şi le scurgi bine.

Cureţi usturoiul, îl tai bucăţi şi îl căleşti. Adaugi kaizerul, ciupercile şi le rumeneşti bine. Scoţi şi dai deoparte usturoiul, adaugi laptele cât să acopere ciupercile şi îl laşi să scadă. Încorporezi smântâna, presari sare şi piper, după gust şi parmezan ras, după preferinţă.

Amesteci compoziţia cu tagliatelele.

Serveşti cald şi decorezi cu parmezan ras şi frunze de busuioc.