Tagliatele cu pui şi bacon

paste jpeg

O reţetă gustoasă, tagliatelele cu pui şi bacon sunt ideale pentru masa de prânz sau cină.

Ingrediente

1 lingură unt 250 g ciuperci, feliate 800 g spanac 4 bucăţi piept de pui, feliate 50 g unt 1 lingură usturoi, pisat 1 lingură zeamă de lămâie 150 ml supă de pui 250 g smântână sau iaurt 50 g parmezan ras 1 linguriţă busuioc 1 linguriţă oregano ½ linguriţă sare 4 fâşii de bacon, feliate 250 g brânză, rasă 300 g tagliatele

Mod de preparare – Tagliatele cu pui şi bacon

Preîncălzeşti cuptorul la 200 °C. Pregăteşti tagliatelele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Încălzeşti lingura de unt într-o tigaie. Căleşti ciupercile până când îşi schimbă culoarea. Amesteci cu spanacul spălat şi scurs până se înmoaie. Transferi într-o tavă sau vas termorezistent. Adaugi pulpele de pui.

Încălzeşti restul de unt în tigaie. Sotezi usturoiul 30 de secunde. Combini cu zeama de lămâie, supa de pui, smântâna şi parmezanul. Adaugi oregano, busuiocul şi sarea. Torni sosul în tavă, peste pui. Acoperi cu o folie de aluminiu.

Dai la cuptor aproximativ 40 de minute. Îndepărtezi folia, apoi presari baconul şi brânza. Dai la cuptor încă 10 minute. Serveşti cu pastele calde.

Sursa http://365daysofeasyrecipes.com

http://365daysofeasyrecipes.com