Tagliatelle cu spanac şi gorgonzola

Pentru că este sezonul verdeţurilor, îţi propunem o reţetă de tagliatelle cu spanac şi gorgonzola.
De ce ai nevoie pentru tagliatelle cu spanac şi gorgonzolla
200 g tagliatelle
100 g gorgonzolla
2 mâini spanac
7 linguri smântână
2 linguri ulei
1-2 căţei de usturoi
1 praf de sare
Cum se prepară tagliatelelle cu spanac şi gorgonzolla
Pui la fiert pastele în apă cu sare, iar când sunt aproape fierte le scurgi. Încingi uleiul într-o cratiţă şi căleşti usturoiul zdrobit. Când s-a rumenit puţin, îi scoţi şi pui în loc spanacul spălat bine, iar după 2-3 minute smântâna şi brânza tăiată bucăţele. După ce s-a topit brânza, adaugi pastele şi amesteci. Laşi pe foc 1 minut şi stingi focul.