Tagliatelle dulci

tagliatelle dulci jpeg

Un desert preparat în special în perioada Carnavalului de la Veneţia, care tocmai s-a încheiat. Aceste tagliatelle uşor crocante sunt umplute cu cremă portocală. Şi nici măcar nu sunt dificil de preparat tagliatellele dulci!

De ce ai nevoie pentru tagliatelle dulci

200 g făină

2 ouă

4 linguri zahăr

coaja de la 1 portocală

ulei, pentru prăjit

zahăr pudră, pentru decor

Cum se prepară tagliatelle dulci

Frămânţi făina cu ouăle, până capătă o consistenţă omogenă, iar aluatul este uşor elastic. Întinzi o foaie de aproximativ 2 mm grosime şi presari zahărul şi coaja de lămâie. Rulezi şi tai bucăţi, nu mai mari de 1 cm. Încingi uleiul şi prăjeşti rulourile, având grijă să fie bine acoperite de ulei. Le scoţi pe şervete absorbante de hârtie, iar după ce s-au răcit le pudrezi cu zahăr.

Sursa foto http://www.manusmenu.com

http://www.manusmenu.com