Tăiţei cu carne de pui şi sos de smântână

taitei jpeg

Poţi prepara tăiţeii chiar tu acasă şi aşa vei obţine unul dintre cele mai bune feluri de mâncare.

De ce ai nevoie pentru tăiţei cu carne de pui şi sos de smântână

600 g tăiţei

1 piept de pui dezosat

½ linguriţă piper

1 lingură unt

300 g smântână lichidă pentru gătit

100 g brânză rasă

100 g şuncă

100 ml apă

pătrunjel tocat

Cum se prepară tăiţei cu carne de pui şi sos de smântână

Fierbi tăiţeii în apă cu sare până când se înmoaie, apoi îi scurgi. Topeşti untul într-o tigaie, adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe, sare şi piper, după gust. După 3-4 minute, torni apa, adaugi şunca tocată,  smântâna, acoperi şi laşi să fiarbă până când se pătrunde carnea. Adaugi brânza, apoi tăiţeii şi amesteci. Serveşti cu pătrunjel tocat presărat.

Sursa https://www.julieseatsandtreats.com

https://www.julieseatsandtreats.com