Tăiţei cu carne de pui şi sos de smântână

Poţi prepara tăiţeii chiar tu acasă şi aşa vei obţine unul dintre cele mai bune feluri de mâncare.
De ce ai nevoie pentru tăiţei cu carne de pui şi sos de smântână
600 g tăiţei
1 piept de pui dezosat
½ linguriţă piper
1 lingură unt
300 g smântână lichidă pentru gătit
100 g brânză rasă
100 g şuncă
100 ml apă
pătrunjel tocat
Cum se prepară tăiţei cu carne de pui şi sos de smântână
Fierbi tăiţeii în apă cu sare până când se înmoaie, apoi îi scurgi. Topeşti untul într-o tigaie, adaugi pieptul de pui tăiat cubuleţe, sare şi piper, după gust. După 3-4 minute, torni apa, adaugi şunca tocată, smântâna, acoperi şi laşi să fiarbă până când se pătrunde carnea. Adaugi brânza, apoi tăiţeii şi amesteci. Serveşti cu pătrunjel tocat presărat.