Tartă cu ciocolată, fără coacere

tarta cu ciocolata jpeg

Fără să fii expertă în arta culinară, poţi prepara unul dintre cele mai bune deserturi, tarta cu ciocolată, fără coacere.

De ce ai nevoie pentru tartă cu ciocolată

Pentru blat

1 pachet biscuiţi cu ciocolată

8 linguri unt

Pentru cremă

450 g ciocolată de menaj

500 g smântână, pentru frişcă

100 g unt

Pentru glazură

200 g smântână

50 g zahăr pudră

Cum se prepară tarta cu ciocolată

Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Pui blatul într-o tavă tapetată şi presezi uşor, apoi dai la rece.

Pentru cremă, topeşti ciocolata şi o amesteci cu smântâna. Încorporezi untul frecat spumă şi torni crema peste blat. Nivelezi şi dai din nou la rece câteva ore. Baţi smântâna cu zahărul pudră şi întinzi glazura peste tartă. Ţii la rece până când serveşti.

Sursa http://bakerbynature.com/

http://bakerbynature.com/