Tartă cu ciocolată, fără coacere

Fără să fii expertă în arta culinară, poţi prepara unul dintre cele mai bune deserturi, tarta cu ciocolată, fără coacere.
De ce ai nevoie pentru tartă cu ciocolată
Pentru blat
1 pachet biscuiţi cu ciocolată
8 linguri unt
Pentru cremă
450 g ciocolată de menaj
500 g smântână, pentru frişcă
100 g unt
Pentru glazură
200 g smântână
50 g zahăr pudră
Cum se prepară tarta cu ciocolată
Zdrobeşti biscuiţii şi-i amesteci cu untul topit. Pui blatul într-o tavă tapetată şi presezi uşor, apoi dai la rece.
Pentru cremă, topeşti ciocolata şi o amesteci cu smântâna. Încorporezi untul frecat spumă şi torni crema peste blat. Nivelezi şi dai din nou la rece câteva ore. Baţi smântâna cu zahărul pudră şi întinzi glazura peste tartă. Ţii la rece până când serveşti.