Tartă cu pui, roşii şi brânză Cheddar

Tartă cu pui, roşii şi brânză Cheddar jpeg

Când ţi-e poftă de ceva gustos şi aromat, poţi să prepari în scurt timp această tartă care va mulţumi pe toată lumea. În plus, este foarte consistentă şi o poţi servi în orice moment al zilei.

Ingrediente:

375 g aluat franţuzesc (foitaj), decongelat

20 ml muştar

325 g carne de pui feliată

4 roşii, feliate

200 g brânză Cheddar, feliată

piper

1/2 cană frunze busuioc

Mod de preparare:

Încălzeşti cuptorul.

Presari făină pe blatul de lucru, întinzi aluatul şi, folosind sucitorul, formezi o foaie cu dimensiunile de 30 x 20 cm, pe care o tai apoi în patru bucăţi măsurând 7.5 x 20 cm. Aşezi foile într-o tavă tapetată şi le ungi cu muştar, după care pui deasupra carnea de pui, roşiile şi brânza. Condimentezi cu piper.

Bagi tava la cuptor şi o laşi până când tarta s-a copt şi brânza a căpătat o crustă aurie.

Decorezi cu frunze de busuioc şi serveşti.

Sursa: www.dairygoodness.ca