Tartă cu pui, roşii şi brânză Cheddar
Când ţi-e poftă de ceva gustos şi aromat, poţi să prepari în scurt timp această tartă care va mulţumi pe toată lumea. În plus, este foarte consistentă şi o poţi servi în orice moment al zilei.
Ingrediente:
375 g aluat franţuzesc (foitaj), decongelat
20 ml muştar
325 g carne de pui feliată
4 roşii, feliate
200 g brânză Cheddar, feliată
piper
1/2 cană frunze busuioc
Mod de preparare:
Încălzeşti cuptorul.
Presari făină pe blatul de lucru, întinzi aluatul şi, folosind sucitorul, formezi o foaie cu dimensiunile de 30 x 20 cm, pe care o tai apoi în patru bucăţi măsurând 7.5 x 20 cm. Aşezi foile într-o tavă tapetată şi le ungi cu muştar, după care pui deasupra carnea de pui, roşiile şi brânza. Condimentezi cu piper.
Bagi tava la cuptor şi o laşi până când tarta s-a copt şi brânza a căpătat o crustă aurie.
Decorezi cu frunze de busuioc şi serveşti.
Sursa: www.dairygoodness.ca