Tartă din cornuri

caramel croissant pudding 08 jpeg

Cine ar refuza un croissant pufos cu unt, proaspăt scos din cuptor? Dar ce ai spune de o tară din croissante?

Ai nevoie de

4 croissante

200 g zahăr

4 linguri apă

240 ml frişcă

240 ml lape

2 linguri esenţă de rom

4 ouă

Coaja de la ½ lămâie

Încinge cuptorul.

Rupe croissantele bucăţele şi pune-le într-o tavă. Amestecă zahărul cu apa şi pune-le într-o tigaie pe foc până se caramelizează zahărul. Adaugă peste zahăr frişca, laptele şi esenţa de rom. Ia tigaia de pe foc, toarnă ouăle bătute şi adaugă coaja de portocală. Pune peste croissante crema caramel şi dă tava la cuptor pentru 20 de minute.

Sursa foto http://www.mitzyathome.com

http://www.mitzyathome.com