Tartă sărată cu brânză

Dacă până acum din reţetele de tarte nu lipsea făina albă, ce spui dacă ai adăuga şi făină de porumb? Vei fi uimită de cât de bună va ieşi tarta.
Ai nevoie de
½ cană unt
2 căni făină de porumb
1 cană făină albă
1 lingură sare
½ lingură piper
2 linguri praf de copt
1 cană şi jumătatea lapte
2-3 linguri zahăr
3 ouă
½ cană caşcaval ras
½ cană brânză cedar rasă
2 linguri parmezan
1 cană porumb congelat
1 lingură salvie
Topeşte untul şi pune-l într-o tavă de cuptor. Amestecă într-un vas făina de porumb, făina albă, sarea, praful de copt şi piperul. În alt vas amestecă laptele cu zahărul şi ouăle bătute. Adaugă făina peste lapte şi amestecă până se omogenizează. Încorporează cele 3 feluri de brânză, boabele de porumb şi salvia. Toarnă compoziţia peste unt şi dă tava la cuptor până trece testul scobitorii.
Las-o să se răcească înainte să o serveşti.
Sursa foto http://www.cookingandbeer.com