Tartine cu brânză, spanac şi mărar

Little bites jpeg

Un aperitiv excelent pentru orice ocazie, festivă sau nu, uşor şi rapid de preparat.

Ingrediente

500 g brânză de vaci 3 linguri smântână 50 g unt 1 legătură mărar 2 fire ceapă verde 1 lingură spanac fiert sare măsline pentru decor 1 baghetă subţire

Mod de preparare

Brânza de vaci se lasă la scurs o oră. Se freacă cremă cu smântâna, untul, verdeaţa şi cu ceapa tocate foarte fin şi spanacul bine scurs şi tocat mărunt.

Se condimentează cu sare după gust, se pune crema pe feliile de baghetă cu ajutorul unui poş şi se decorează cu măsline.

sursa foto: Fotolia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg