Ţelină în crustă

telina in crusta jpeg

Bogată în vitamina K, rădăcina de ţelină este un bun tonifiant al organismului. Este la fel de delicioasă atât crudă, cât şi gătită.

Ingrediente 2 ţeline 200 g caşcaval sare piper 2 ouă 200 g seminţe susan 1 legătură pătrunjel 50 g pesmet ulei, pentru prăjit 1-2 linguri făină

Mod de preparare

Cureţi ţelinele şi le tai felii groase de 1 cm pe care le opăreşti 5 minute în apă clocotită cu sare. Le scoţi, le scurgi şi le condimentezi cu sare şi piper.

Baţi ouăle. Amesteci pe o farfurie seminţele de susan cu pătrunjelul tocat şi pesmetul, iar pe o altă farfurie pui făina. Crestezi fiecare felie de ţelină, la jumătate, şi bagi felii de caşcaval. Dai prin făină, ou, apoi prin amestecul de pesmet cu seminţe de susan şi le prăjeşti, pe ambele părţi, în ulei încins.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg