Ţelină umplută cu carne

telina umpluta cu carne jpeg

Pregăteşte rapid o cină delicioasă!

Ingrediente 2 ţeline potrivite ½ lămâie 100 g caşcaval

Pentru umplutură

300 g carne tocată

1 ceapă

1 ou

2 linguri sos de roşii

80 g unt

maghiran

sare

piper

1 linguriţă muştar

1 linguriţă boia dulce

parmezan ras

salată verde şi roşii, pentru servit

Mod de preparare

Cureţi bucăţile de ţelină şi le fierbi în apă cu zeamă de lămâie, doar cât să se înmoaie puţin. Le scurgi bine, le tai jumătăţi şi scobeşti interiorul. Căleşti în 30 g de unt ceapa tăiată mărunt şi miezul zdrobit scos din ţeline. Adaugi carnea, sosul de roşii, muştarul, boiaua şi condimentezi cu sare, piper şi maghiran, după gust, ţii până scade sosul şi laşi la răcorit, apoi adaugi oul.

Umpli jumătăţile de ţelină cu amestecul obţinut şi le aşezi în tavă. Pui deasupra 50 g de unt moale, le stropeşti cu puţină apă şi le introduci în cuptorul preîncălzit 30 de minute. Le scoţi din cuptor, le presari cu caşcaval ras şi mai laşi 10 minute. Le serveşti cu salată, roşii şi cu parmezan ras.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg