Tiramisu cu portocale

tiramisu cu portocale jpeg

Tot secretul unui bun tiramisu stă în creme. Dacă acestea au reuşit, atunci rezultatul total este desăvârşit.

Ingrediente

400 g pişcoturi de şampanie 250 g cremă mascarpone 4 ouă 4 linguri zahăr sucul de la o portocală 3 ceşcuţe cafea concentrată 2 linguri cu vârf de cacao

Cum se prepară

Se freacă spumă zahărul cu gălbenuşurile. Se adaugă crema mascarpone, zeama de portocale şi se omogenizează amestecul. Se bat spumă albuşurile cu un praf de sare, se adaugă gălbenuşurile amestecate cu brânza şi se amestecă uşor cu lingura până se omogenizează.Se înmoaie pişcoturile în cafea (se lasă doar o secundă), se aşază într-o tavă fără a lăsa spaţiu între ele. Se toarnă jumătate din compoziţia de brânză, se aşază alt strat de pişco­turi înmuiate în cafea şi se întinde restul de cremă. Se pudrează cu cacao şi se lasă la frigider până a ­doua zi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg