Tocăniţă de cartofi

Cartofi taranesti jpeg

Cele mai delicioase feluri de mâncare sunt şi cele mai simple, de multe ori. Nu uita când mănânci din această tocăniţă de cartofi să pui lângă, şi o murăturp sau varză murată.

Ingrediente (2 porţii)

300-400 g cartofi 2 cepe tocate 2 linguri ulei piper boia iute, după gust pătrunjel tocat 1 praf sare

Mod de preparare

Cureţi cartofii, îi speli şi îi tai cubuleţe. Căleşti cepele tocate în uleiul încins, adaugi boia de ardei iute, cartofii şi laşi să se călească puţin. Torni apă clocotită peste ei, cât să îi acoperi. Potriveşti gustul de sare, piper, apoi acoperi cu un capac şi fierbi la foc mediu. Când tocăniţa e gata, presari pătrunjelul.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg