Tocăniţă de ciuperci

NOV 8 Creamy Herbed Polenta with Mushrooms jpeg

Ai nevoie de foarte puţine ingrediente pentru acest fel de mâncare, însă rezultatul este foarte gustos. Serveşte tocăniţa de ciuperci cu mămăliguţă şi o lingură de iaurt gras şi cu siguranţă vei cuceri pe toată lumea.

Ingrediente 800 g ciuperci 4 cepe 2 linguri bulion 3 ardei graşi 5 căţei de usturoi sare piper 3 linguri ulei verdeaţă mămăliguţă

Speli ciupercile şi le tai, inclusiv codiţele. Faci ceapa julien şi o pui la călit în ulei încins şi, după ce a devenit sticloasă, adaugi ciupercile, ardeii graşi tăiaţi feliuţe şi usturoiul zdrobit. Le laşi la fiert până când scade puţin zeama de la ciuperci, apoi adaugi bulionul. Potriveşti gustul de sare şi piper şi mai ţii la

fiert 10 minute.  Opreşti focul şi presari verdeaţă, după gust. Serveşti tocăniţa cu mămăliguţă caldă.