Tocăniţă de pui bulgărească. Reţeta

tocanita de legume cu pulpe de pui jpeg

Dacă vrei să încerci ceva nou, noi îţi propunem reţeta de tocăniţă de pui bulgărească, cunoscută şi sub numele de kavarma.

De ce ai nevoie pentru reţeta de tocăniţă de pui bulgărească

1 kg carne de pui

200 g unt

1 kg ceapă

1 kg roşii

250 g ardei

1 legătură pătrunjel

sare

piper

Cum se prepară reţeta de tocăniţă de pui bulgărească

Dezosezi carnea şi o tai bucăţi. Topeşti jumătatea din cantitatea de unt în tigaie şi prăjeşti puiul 5-10 minute, amestecând constant. Toci ceapa, opăreşti, descojeşti roşiile şi le tai bucăţi. Tai mărunt ardeii. În altă tigaie, căleşti în restul de unt ceapa, iar când devine sticloasă pui ardeii şi la final roşiile. După 10 minute adaugi puiul, sare şi piper după gust şi laşi să fiarbă până se înmoaie carnea. Dacă mai este nevoie, mai adaugi apă. Serveşti cu pătrunjel proaspăt tocat.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg