Trigoane cu brânză

trigoane branza jpeg

Un aperitiv perfect pentru orice ocazie pot fi aceste trigoane cu brânză.

Ingrediente pentru 9 trigoane cu brânză

120 g brânză, la temperatura camerei 50 g seminţe chimen ¼ cană ceapă tocată 1 linguriţă coajă răzuită de lămâie sare piper făină 1 foaie de aluat foitaj, dezgheţată

Mod de preparare al reţetei de trigoane cu brânză

Încingi cuptorul. Fărâmiţezi brânza cu o furculiţă. Adaugi ceapa, coaja răzuită de lămâie, sare şi piper după gust. Amesteci.

Pe o suprafaţă dată cu făină, desfaci foaia de aluat şi o întinzi bine. Tai 9 pătrate şi pui câte o lingură din compoziţia de brânză în mijloc. Înmoi fiecare margine cu degetele umede

şi împachetezi în formă de triunghi. Foloseşti o furculiţă pentru a „sigila“ marginile fiecărui triunghi. Presari chimen şi bagi triunghiurile la cuptor. Laşi cam 15-18 minute,

până devin pufoase şi aurii. Le ţii să se răcească şi le serveşti.

sursa foto: profimedia



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg