Trufe din lapte, sub formă de ouă de Paşte

Acest desert cremos nu va rezista mult timp pe masa festivă, Fiecare invitat va întinde mâna să guste măcar una dintre aceste trufe din lapte condensat.
De ce ai nevoie pentru trufe din lapte
400 g lapte condensat, pentru prăjituri
200 g zahăr pudră
400 g lapte praf
colorant alimentar, după preferinţă
Cum se prepară trufele din lapte
Amesteci cu o lingură de lemn laptele condensat cu cel pudră până când se omogenizează. Adaugi treptat zahărul pudră, până când obţii o pastă îndeajuns de groasă să o poţi modela cu mâna. Continui să adaugi zahăr pudră până când obţii consistenţa unui aluat care nu se prinde de mâini.
Împarţi compoziţia în mai multe vase, în care adaugi colorant alimentar până obţii nuanţa dorită. Modelezi apoi compoziţia până obţii forma unui ou. Le aşezi în coşuleţe şi le dai la rece.
Sursa http://titicrafty.com