Turte picante din omletă

Gata în numai 30 de minute, aceste turte picante din omletă pot fi o gustare portivită. Sau, de ce nu, un mic dejun gustos.
Ingrediente 5 ouă 3 linguri ulei 150 g telemea de oi 2 linguri smântână 1 lingură pătrunjel verde tocat 1 praf de nucşoară piper
2 roşii mari
200 g brânză mozzarella
frunze de pătrunjel tocat
frunze de busuioc
Preparare
Baţi ouăle împreună cu telemeaua rasă, amesteci cu smântâna şi condimentezi cu pătrunjel verde tocat, un praf de nucşoară şi piper proaspăt măcinat. Încălzeşti uleiul în tigaie şi torni cu polonicul din compoziţia de omletă forme rotunde cu diametrul de 5 cm fiecare. Le rumeneşti pe ambele părţi şi le aşezi într-o formă termorezistentă. Garniseşti fiecare omletă cu câte o felie rotundă de roşie, presari pătrunjel verde tocat şi introduci forma la cuptor pentru aproximativ 10 minute. Către final aşezi pe fiecare omletă o bucată de mozzarella. Se servesc calde, ornate cu busuioc.