Vinete cu brânză la cuptor

vinete cu branza la cuptor jpeg

Gata în mai puţin de o oră, acest fel de mâncare este şi foarte delicios!

Ingrediente

2 vinete potrivite 200 g telemea 50 g unt 1 ardei capia sare 1 lingură unt piper

Cum se prepară

Se taie vinetele felii subţiri, se opăresc 2-3 minute, se condimentează şi se pun pe un fund cu o greutate deasupra, să se scurgă. Se lasă aproximativ 20 de minute. Se rumenesc pe ambele părţi în unt. Se pune pe fiecare felie brânză rasă, o felie de ardei, se rulează şi se aşază ­într-un vas. Se coc în cuptorul încins 10-15 minute.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg