Frittata cu paste şi legume

24031 l jpeg

O variantă italiană a omletei, frittata este reţeta perfectă pentru o masă delicioasă alături de cei dragi.

Ingrediente:

4 ouă 50 grame de paste 1/2 praz 50 grame de ciuperci 2 ardei capia 100 grame de caşcaval (opţional şi fasole verde) 50 ml lapte sare piper

Mod de preparare:

Se amestecă ouăle cu laptele, sarea şi piperul. Se toacă ardeiul cubuleţe şi prazul rondele. Caşcavalul se dă prin răzătoare, iar ciupercile se spală printr-un jet de apă. Se fierb pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj. Compoziţia cu ouă se va amesteca cu celelalte ingrediente şi se va turna într-o tavă. Se lasă la cuptor până se rumeneşte. Se taie felii şi se poate servi caldă sau rece.

Sursa: wholefoodmarket.com



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg