Pilaf de orez brun cu ciuperci şi caise

Pilaf de orez brun cu ciuperci şi caise jpeg

O reţetă ideală cu pilaf de orez brun cu ciuperci si caise pentru vegetarieni, dar şi pentru cei care vor să mănânce sănătos.

Ingrediente:

2 linguriţe de ulei de măsline 300 de grame de ciuperci tocate o jumătate de ceapă tocată o cană de orez brun 2 căni de apă sau supă de legume sare piper negru măcinat o jumătate de cană de caise uscate o jumătate de cană de nuci pisate un sfert de cană de pătrunjel şi coriandru tocat o jumătate de linguriţă de oţet de mere

Mod de preparare:

Căliţi ceapa şi ciupercile aproximativ 8 minute. Adăugaţi sarea, piperul, orezul, apa sau supa de legume şi lăsaţi la fiert, cu capacul pus, timp de 45 de minute. Acest pilaf de orez brun se transferă apoi într-un castron, se adaugă caisele, nucile şi ierburile aromatice şi se amestecă.

Pilaf cu ciuperci si bacon

Pilaf cu ciuperci si bacon

Reteta de pilaf iranian

Reteta de pilaf iranian

Pilaf cu conopida

Pilaf cu conopida

Sursa: wholefoodmarket.com