Ruladă de porc cu ciuperci
Dacă vrei să încerci şi tu acest preparat gustos, iată de ce ingrediente ai nevoie, dar şi care sunt paşii de preparare pentru rulada de porc cu ciuperci.
Ingrediente ruladă de porc cu ciuperci
1 kg pulpă de porc
500 g ciuperci champignons mici, proaspete
300 g cașcaval ras
1 ardei gras mare
100 ml vin alb
50 g unt sare
piper
ulei
Cum faci ruladă de porc cu ciuperci
Speli carnea și o tai astfel încât să obții o felie lată și subțire pe care o ungi cu puțin ulei, sare și piper.
Separat, tai mărunt ciupercile și ardeiul gras și le călești în unt, apoi le amesteci cu cașcavalul ras și întinzi compoziția pe bucata de carne. Rulezi strâns și o legi cu sfoară rezistentă la temperature ridicate.
Pui hârtie de copt într-o tavă, o ungi bine cu unt sau cu ulei și așezi rulada, torni vinul, apoi acoperi tava cu folie de aluminiu. Dai la cuptor 45 de minute, apoi îndepărtezi folia de aluminiu, scoți din lichidul din tavă și o mai lași la cuptor până se rumenește.