Un mic dejun bogat şi săţios, reţeta cu ou şi cartofi la cuptor este ideală pentru pofticioşi!

Ingrediente

900 g cartofi

2 linguri ulei

30 g parmezan ras

3 căţei de usturoi pisaţi

1 linguriţă mix de condimente

2 linguri unt

4 ouă

2 linguri pătrunjel tocat

sare

piper

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 200 °C. Tai cartofii spălaţi şi uscaţi în jumătate şi îi aşezi într-o tavă, tapetată cu hârtie de copt. Torni peste ei ulei, presari parmezanul, usturoiul, mixul de condimente, sare şi piper, după gust. Amesteci pentru a îmbina toate aromele. Dai la cuptor, pentru 20-25 de minute, până se rumenesc uşor.

Scoţi tava şi adaugi untul peste cartofi. Aştepţi până se topeşte complet. Spargi ouăle cu grijă şi dai la copt, încă 8-12 minute, în funcţie de cât de moi vrei să iasă. Serveşti cu pătrunjel.

Sursa http://damndelicious.net

Loading...