Mahmureala se tratează cu ciorbă de murături. Reţeta perfectă ca să găteşti, la tine acasă, o zeamă acră şi delicioasă

646x404 jpeg

Ciorba de murături este fără îndoială cel mai bun remediu pentru mahmureală. Aşa că dacă aţi fost la un chef şi vă treziţi a doua zi cu urmări, serviţi un bol de ciorbă şi sunteţi ca nou.

Sau poate nu, dar cel puţin aţi mâncat ceva bun. Uica Mihai, bucătar din Banat, ne-a dat reţeta lui pentru ciorba de murături şi spune că, dacă o respectaţi întocmai, o să vă iasă cea mai bună zeamă pe care aţi făcut-o vreodată.

“Pune într-o oală încăpătoare un deget de ulei şi căleşte în el până se scorojesc, o legătură de pătrunjel, una de mărar, una de ţelină şi una de leuştean (le găseşti pe toate la magazinele alea mari de le zice marchet)

Aruncă toate verdeţurile la coş şi pune în acel ulei să se rumenească trei sute de grame de costiţă afumată şi o bucată de cârnat cu multă pecină, toate tăiate egal, cât să încapă în lingură. Şi dacă prind ele puţină culoare, stinge-le cu trei litri de apă clocotită şi adaugă cam un kil jumate de murături combinate, care au fost duşuite în trei ape ca să n-aibe sărătură ori gust de doagă.

Află cum se prepară ciorba de murături pe adevarul. ro.

Află cum se prepară ciorba de murături pe adevarul. ro.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg