VIDEO Spanac şi prosciutto, în aceeaşi tartă gătită de Adela Popescu la Click! Poftă Bună!

Adela & Diana 2 jpeg

Fetele, Adela şi Diana, dar şi specialistul Andrei, vă invită la o excursie culinară pe mai multe meridiane, sâmbătă, la ora 10:30, la Prima TV.

Adela Popescu vine în bucătăria Dianei Bart, în acest weekend, şi găteşte o tartă de primăvară. Deşi cuvântul „tartă” duce cu gândul la un desert, preparatul ales este cu totul altceva.

Tarta cu spanac proaspăt, dar şi cu prosciutto, este recomandată de Adela, o adeptă a mâncărurilor simple, cu gust şi, bineînţeles, săţioase. „Noi, femeile, trebuie să avem grijă de siluetă, nu putem mânca orice şi oricând. Cu toate astea, nu pot spune nu unei porţii de cartofi prăjiţi, cu un ou ochi, şi cu brânză rasă deasupra”, s-a destăinuit invitata Dianei.

Dacă reţeta celor două are origini italiene, preparatele bucătarului rezident Andrei Ţandără vin tocmai din Asia. Chef-ul pregăteşte o supă cu ciftele de pui şi friptură de porc, cu ghimbir şi miere, servit cu orez. Excursia culinară la care sunteţi invitaţi de Adela Popescu, Diana Bart şi Andrei Ţandără are loc sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 10:30, la Prima TV.