Prăjitură de ciocolată fără coacere, cu mix de alune şi migdale

1 prajitura de ciocolata fara coacere jpg jpeg

Tot ce trebuie să faci pentru a obţine acest desert simplu şi delicios este să foloseşti un blender în care sa mixezi ingredientele. Savoarea prăjiturii de ciocolată fără coacere este dată de alunele de pădure şi de migdale, dar şi le stropul de lichior de portocale. Ce zici, o încerci?

Ingrediente pentru Prăjitură de ciocolată fără coacere, cu mix de alune şi migdale

  • 200 g stafide
  • 500 g caise confiate
  • lichior de portocale
  • 1/2 tabletă ciocolată cu lapte
  • 200 g migdale
  • 200 g alune de pădure

Mod de preparare Prăjitură de ciocolată fără coacere, cu mix de alune şi migdale

Foloseşte un blender electric în care vei pune caisele confiate, stafidele, ciocolata bucăţi şi lichiorul de portocale. Mixează bine până când obţii o compoziţie cu textură ca de pastă. 

Scoate amestecul într-un bol şi adaugă în el migdalele şi alunele sfărâmate în prealabil. Pune totul într-o tavă si nivelează, apoi dă prăjitura la rece. Se poate servi după aproximativ două ore de stat la frigider.