O reţetă simplă şi sănătoasă, puiul cu legume la tigaie este foarte gustos şi uşor de preparat.

Ingrediente pentru pui cu legume la tigaie

2 bucăţi piept de pui

1 lingură oregano

1-2 linguri ulei

2-3 ardei graşi, feliaţi

½ ceapă, feliată

2 linguri usturoi, pisat

400 g roşii cherry, tăiate pe jumătate

50 ml vin alb

capere, după gust

1 lingură zeamă de lămâie

200 ml supă de pui

rucola, după gust

sare

piper

Mod de preparare – Pui cu legume la tigaie

Condimentezi puiul cu oregano, sare şi piper, după gust. Îl rumeneşti într-o tigaie, în puţin ulei încins, 3-4 minute pe fiecare parte. Scoţi pe o farfurie. Căleşti ardeiul gras şi ceapa 4-5 minute. Adaugi roşiile, usturoiul, sare şi piper, după gust. Amesteci încă 4-5 minute.

Torni vinul şi laşi să dea uşor în clocot. Adaugi supa şi zeama de lămâie. Când lichidul începe să clocotească întorci puiul în tigaie. Ţii pe foc încă 10 minute sau până când carnea se pătrunde bine. Amesteci cu rucola şi caperele înainte de servire.

Sursa https://thenoshery.com

Loading...
Evaluează articolul